Over ons

Autobedrijf Huizinga aan de Schoenerstraat 2a te Hoogkerk, staat in de wijde omgeving bekend als een universeel garagebedrijf, waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor onderhoud en reparatie aan alle merken auto’s. Autobedrijf Huizinga is een echte dorpsgarage, waar service en kwaliteit hand in hand gaan en de klant nog koning is.

Door onze jarenlange opgedane kennis en ervaring kunnen wij u een totaal-servicepakket aanbieden voor uw (bedrijfs-) auto, caravan en aanhanger. Onze moderne werkplaats is voorzien van drie bruggen met voldoende diagnose-apparatuur, waarmee bijna alle auto’s kunnen worden uitgelezen en gereset.

Wij zijn van mening dat uw auto de allerbeste zorg verdient en daarbij staat de veiligheid van uw voertuig bij ons dan ook hoog in het vaandel. Die veiligheid willen wij graag waarborgen door goed en accuraat werk te leveren tegen eerlijke prijzen en dat begint bij een nette, opgeruimde garage en het gebruik van uitsluitend de beste gereedschappen, meet- en regelapparatuur.

Door ons vakkundig personeel is uw auto bij ons altijd in vertrouwde handen, zonder vervelende verrassingen achteraf.